Stoiximan Super League

«Χλωμό» του Πόνσε στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναμένει τον πατέρα και εκπρόσωπο του Αργεντινού για συζητήσεις, αλλά οι πιθανότητες συμφωνίας είναι λίγες.

Μια εβδομάδα απέμεινε για την προθεσμία της ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του Εζέκιελ Πόνσε από τη Ρόμα. Κι αν στην ΑΕΚ υπήρχε εξ αρχής η πρόθεση ενεργοποίησης της ρήτρας, αυτό δεν μπορεί να συμβεί δίχως τη συγκατάθεση του Αργεντινού άσου και σε αυτό το πεδίο τα πράγματα δεν φαίνονται θετικά για τους «κιτρινόμαυρους».

Η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένει εδώ και μέρες την άφιξη του πατέρα και εκπροσώπου του 22χρονου φορ στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης. Το γεγονός όμως ότι αυτό τρενάρει τόσο την έλευσή του στην Αθήνα μεταφράζεται λογικά ως αρνητικός οιωνός. Στην καλύτερη των περιπτώσεων για την ΑΕΚ, η πλευρά του ποδοσφαιριστή θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει κάτι από ένα καλύτερο πρωτάθλημα και στη χειρότερη δεν είχε εξ αρχής επιθυμία να μείνει στην Ελλάδα και απλώς κέρδιζε χρόνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν, πάντως, την άφιξη του πατέρα του Πόνσε ελπίζοντας μέχρι την ύστατη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα κλείσει, θετικά ή (πιθανότατα) αρνητικά, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φέρεται να είναι προετοιμασμένος για την αναζήτηση επιθετικού εφόσον το θέμα στραβώσει οριστικά και σε συνεργασία με τον Μιγκέλ Καρντόσο θα «τρέξουν» τις εναλλακτικές τους λύσεις. Πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο το ζήτημα του βασικού σέντερ φορ της ΑΕΚ να αργήσει να ξεκαθαρίσει, καθώς τον τελευταίο μήνα ή τις τελευταίες… μέρες της μεταγραφικές περιόδου προκύπτουν συνήθως καλύτερες και πιο προσιτές οικονομικά ευκαιρίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x