Euro 2016

Χοντρό κράξιμο Ραϊόλα σε Λίνεκερ για Πογκμπά!

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα σε Μίνο Ραϊόλα και Γκάρι Λίνεκερ με αφορμή σχόλιο του δεύτερου για τον Πογκμπά. Σκληρή γλώσσα από τον γνωστό ατζέντη.

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μίνο Ραϊόλα και του Γκάρι Λίνεκερ, μετά από σχόλιο που έκανε ο δεύτερος για την αξία του Πολ Πογκμπά!

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός έγραψε πριν τρεις μέρες στο Twitter: «Είναι ο Πογκμπά ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στον κόσμο;»

Αυτή η ατάκα έφερε την έξαλλη αντίδραση του γνωστού μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γάλλο άσο της Γιουβέντους. Μιλώντας στο «Rai Sport», τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος πληρώνεται για να μιλάει, δε σημαίνει απαραίτητα και ότι γνωρίζει τι λέει. Ο Λίνεκερ είναι ένας από αυτούς. Όταν μιλάει για τον Πογκμπά δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι λέει. Τον θυμάμαι που έλεγε ότι αν ο Κλαούντιο Ρανιέρι έπαιρνε πρωτάθλημα με τη Λέστερ, θα έβγαινε στην εκπομπή του με τα εσώρουχα. Αυτό εξηγεί τα πάντα... Λαμβάνοντας υπόψιν τις ικανότητες του Πογκμπά και τις τιμές που βλέπω σε όλη την Ευρώπη, πιστεύω ότι είναι υποτιμημένος. Πόσο κοστίζει; Όσα περισσότερα μπορεί να δώσει ένας σύλλογος γι’ αυτόν! Απλά δείτε την περίπτωση του Μπατσουαγί, όπου ένας παίκτης που είναι στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Βελγίου αλλά και της Μαρσέιγ, πουλήθηκε στην Τσέλσι για 40 εκατομμύρια ευρώ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x