Euro 2016

Χότζον: «Βασικός ο Κέιν κόντρα στην Ιταλία»

Φανέλα βασικού θα δώσει ο Ρόι Χότζον στον Χάρι Κέιν στο εκτός έδρας φιλικό της Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία, με τον Άγγλο ομοσπονδιακό να τονίζει ότι είναι ώρα να πειραματιστεί με νέους παίκτες.

Βασικός θα ξεκινήσει ο Χάρι Κέιν στο εκτός έδρας φιλικό της Αγγλίας με την Ιταλία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ρόι Χότζον.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» δήλωσε ότι έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, όμως το μόνο όνομα που προανήγγειλε είναι ο επιθετικός της Τότεναμ, ο οποίος θα αγωνιστεί πλάι στον Γουέιν Ρούνεϊ.

«Έχω αποφασίσει σχετικά με το πια θα είναι η ενδεκάδα που θα ξεκινήσω, όμως δεν θα την ανακοινώσω από τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Χάρι Κέιν θα ξεκινήσει στην επίθεση, δίπλα στον Γουέιν Ρούνεϊ. Θα είναι ωραίο να τους δούμε μαζί στην επίθεση από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Χάρι αξίζει την ευκαιρία του», είπε ο 67χρονος προπονητής που, στη συνέχεια, τόνισε ότι τα φιλικά είναι ευκαιρία για να πειραματιστεί με νέους ποδοσφαιριστές.

«Είναι στιγμή να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε νέους παίκτες. Γι' αυτό, άλλωστε, είναι τα φιλικά παιχνίδια, για να έχουν την ευκαιρία κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο να εντυπωσιάσουν τους προπονητές τους», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο αρχηγός, Γουέιν Ρούνεϊ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρι Κέιν, ελπίζοντας ότι ο 21χρονος άσος θα καταφέρει να "πιάσει" με την εθνική την ίδια απόδοση που έχει και στην Premier League με την Τότεναμ.

«Ο Χάρι Κέιν τα πάει φανταστικά φέτος στην Premier League, κάτι που είναι πολύ καλό για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε να έχει την ίδια φόρμα και με την εθνική Αγγλίας», είπε ο άσος της Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x