Αγγλία

Χολέμπας: «Σε αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν ακούς ούτε τη φωνή σου»

Στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα αναφέρθηκε ο Χοσέ Χολέμπας, με αφορμή το σημερινό παιχνίδι της Γουότφορντ με την Γουλβς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας διεκδικεί η Γουότφορντ με την Γουλβς, με τον Χοσέ Χολέμπας να αναφέρεται στην κρισιμότητα που έχει για την ομάδα του αυτό το ματς και στη συνέχεια να στέκεται στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα.

«Κάθε Κύπελλο, σε κάθε χώρα σημαίνει πολλά. Γνωρίζουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό. Αν κερδίσεις το Κύπελλο μπορείς να παίξεις στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πολλά για πολλές ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ», υπογράμμισε αρχικά ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε για την Ελλάδα:

«Θα ήταν... καυτή. στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι στην Αγγλία. Για να είμαι ειλικρινής, τα γήπεδα εδώ, μερικές φορές είναι αρκετά ήσυχα. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά. Σε κάποια γήπεδα δεν ακούς ούτε τη δική σου φωνή, ειδικά των μεγάλων ομάδων, όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x