Oλλανδία

«Χορταστική» ισοπαλία στο Αρνεμ, μεγάλη νίκη για Βίλεμ

Με ένα εντυπωσιακό 2-2 στο Άρνεμ, Φίτεσε και Αλκμααρ «υπέγραψαν»» την παραμονή τους στην προνομιούχο επτάδα της Eredivise στο σημαντικότερο ματς της 28ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Φίτεσε και Αλκμααρ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Γέλντερομ» στο σημαντικότερο ματς της 28ης αγωνιστικής της Eredivisie και παρέμειναν σταθερά στην προνομιούχο επτάδα της βαθμολογίας, με τους «κιτρινόμαυρους» του Άρνεμ να βρίσκονται στην έκτη θέση και τους φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1981 στην τρίτη, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Φέγενορντ την Τετάρτη.

«Άλωσε» το Αλμελο η Βίλεμ με 4-3 κόντρα στη Χέρακλες και την πλησίασε στο -2 στην όγδοη θέση από την έβδομη και τελευταία προνομιούχο που βρίσκονται οι ηπεδούχοι στην προσπάθεια για τα πλέι οφ του Europa League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0, όμως ο Ισάκ σκόραρε δύο φορές, το δεύτερο γκολ από μπαλιά του Βρουσάι, και ο Παυλίδης μία. Η Χέρακλες κατάφερε να μειώσει σε 3-2, αλλά ο Βρουσάι στο 87' πέτυχε το 4-2.

Στο -4 από τις προνομιούχες θέσεις βρέθηκε η Γκρόνινγκεν, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ντε Γκράαφτσαπ και την άφησε στη ζώνη των πλέι άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x