Αγγλία

Χότζον: «Η Γουλβς αποτελεί σοβαρή απειλή»

Δεν έκρυψε τον θαυμασμό του ο Ρόι Χότζον για την εξαιρετική εκκίνηση της Γουλβς στο πρωτάθλημα, η οποία είναι η προσεχής αντίπαλος της Κρίσταλ Πάλας για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Εντυπωσιασμένος από την εξαιρετική πορεία της Γουλβς έως τώρα στην Premier League εμφανίστηκε ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χότζον, ο οποίος δείχνει να υπολογίζει ιδιαίτερα την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Ο 71χρονος τεχνικός των «αετών» υποστήριξε: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από την απόδοση της Γουλβς, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Τους συγχαίρω για την πολύ καλή τους εκκίνηση. Είμαι σίγουρος ότι η διάθεση και η αυτοπεποίθηση τους βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αναμφίβολα αποτελούν σοβαρή απειλή».

Στη συνέχεια, ο Ρόι Χότζον συμπλήρωσε: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη δοκιμασία για μας. Η Γουλβς βρίσκεται ιδιαίτερα υψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, γεγονός που είναι ασυνήθιστο για τις ομάδες που φέτος ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία, οπότε προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν αρκετές ζημιές».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x