Stoiximan Super League

Χουάντερσον: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει με 5-0 και τον Ολυμπιακό, μαθηματικά έχουμε ελπίδες»

Στη φόρμα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σίλβα Χουάντερσον, εξηγώντας το σημερινό 5-1 ενώ τόνισε πως ο Απόλλωνας Σμύρνης πρέπει να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη «σωτηρία» του.

Η «βαριά» ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης, με 5-1 από τον ΠΑΟΚ έχει εξήγηση κι αυτή είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σίλβα Χουάντερσον, η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του δεύτερου.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τόνισε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μπορούσε να συντρίψει και τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική!

Ενώ, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε και στις ελπίδες παραμονής της «ελαφράς ταξιαρχίας» στη Σούπερ Λίγκα, τονίζοντας πω υπάρχουν και πρέπει να εξαντληθούν...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάντερσον:

Για το ματς και τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση και την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό, εάν ο τερματοφύλακας τους δεν ήταν σε καλή μέρα θα μπορούσε να είχε κερδίσει ακόμα και με 5-0 και 6-0. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ φορμαρισμένη και πιστεύω ότι πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς».

Για την ομάδα του και τους στόχους της: «Μαθηματικά έχουμε ελπίδες για παραμονή, για εμένα πρέπει να το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x