Ιταλία

Χουάν Ζέσους: «Δεν τελείωσε ακόμα η πρόκριση με την Βιγιαρεάλ»

Η Ρόμα διέλυσε με 4-0 την Βιγιαρεάλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι άλλα ο Χουάν Ζέσους κρατάει μικρό καλάθι για την υπόθεση πρόκριση.

Παρά την νίκη της Ρόμα με 4-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ, στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Χουάν Ζέσους εμφανίστηκε επιφυλακτικός σε δηλώσεις του στο Roma Radio.

«Η Βιγιαρεάλ αποτελεί ένα πολύ δυνατό σύνολο. Στον πρώτο αγώνα τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, έχω δει πολλά αποτελέσματα να ανατρέπονται. Κάθε αγώνας είναι άλλη ιστορία», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρώμης ο αμυντικός των Τζιαλορόσι.

Ο 25χρονος αμυντικός είχε δεχθεί έντονη κριτική στην Ίντερ, ενώ πολλοί οπαδοί των Ρωμαίων δεν τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.

«Δεν έχω πρόβλημα να με κριτικάρουν, ο καθένας έχει δική του γνώμη, είμαι εντάξει με αυτό. Αποδέχομαι κάθε κριτική και δουλεύω πάνω σε αυτό για να βελτιωθώ», είπε αναφερόμενος στις κριτικές των οπαδών και συμπλήρωσε, «Έχω αλλάξει αρκετές πόλεις και ομάδες και ήταν πάντα δύσκολο να προσαρμοστώ γρήγορα».

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x