Αγγλία

Χούβερ: «Πάντα θα θυμάμαι το πρώτο μου γκολ με τη Λίβερπουλ»

Τη δήλωση πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το παρθενικό του γκολ με τη Λίβερπουλ, έκανε ο Κι-Γιάνα Χούβερ.

Αξέχαστο θα μείνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ στον Κι-Γιάνα Χούβερ.

Ο 17χρονος αμυντικός των «κόκκινων» σκόραρε, στο ντεμπούτο του μάλιστα με την πρώτη ομάδα των «Reds», στον αγώνα απέναντι στη ΜΚ Ντονς για το Carabao Cup, στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με 2-0.

Ο νεαρός Ολλανδός άσος έκανε δηλώσεις στο site της ομάδας μετά τον αγώνα, λέγοντας: «Αναμφίβολα, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου γκολ με τη Λίβερπουλ. Δεν είχα σκοράρει για τις ομάδες U18 ή U23 του συλλόγου, οπότε είναι το πρώτο μου με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος»

Για τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ που σημείωσε, είπε: «Ο Μίλνερ έκανε τη σέντρα και εγώ περίμενα τη μπάλα, ελπίζοντας να έρθει προς τα εμένα, όπως και έγινε και απλά έκανα τη κεφαλιά».

Για το γεγονός πως ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε στον αγώνα ένα «μείγμα» έμπειρων και νεαρών παικτών, σχολίασε: «Πιστεύω πως είναι ο ιδανικός τρόπος για να μάθεις πως να παίζεις για τη Λίβερπουλ. Υπάρχει η εμπειρία στην ομάδα, αλλά πιστευώ πως είναι καλό να υπάρχουν και νεότεροι».

Για την ενδεχόμενη πίεση που υπάρχει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο για τους νεαρούς παίκτες: «Πρέπει να κάνεις το παιχνίδι σου. Είσαι εδώ επειδή μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να το δείξεις σε όλους και όχι να κρύβεσαι. Απλά δείξε το ταλέντο σου, όπως προσπαθούμε όλοι να κάνουμε».

Για την κλήρωση απέναντι στην Άρσεναλ για τους «16» του Carabao Cup και το ενδεχόμενο να πάρει πάλι φανέλα βασικού στο συγκεκριμένο αγώνα: «Πάντα ελπίζεις να σε ξεκινήσει ο προπονητής στο επόμενο παιχνίδι και να σου δώσει λεπτά συμμετοχής. Αυτό ελπίζω και εγώ για το παιχνίδι με την Άρσεναλ».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x