Stoiximan Super League

Χουλτ: «Γελοίες οι κατηγορίες εναντίον του Μπεργκ»

Σε προσπάθεια της Μπρόντμπι να ρίξει αλλού την ευθύνη της ήττας από τον Παναθηναϊκό απέδωσε ο Νίκλας Χουλτ τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά που αντιμετωπίσει ο Μάρκους Μπεργκ.

Για τις κατηγορίες ρατσιστικής συμπεριφοράς που αντιμετωπίζει ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε ο Νίκλας Χουλτ, με αφορμή την κοινή παρουσία τους στην εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Ο συμπαίκτης του Μπεργκ και στον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε γελοία όσα καταγγέλθηκαν από την Μπρόντμπι, υποστηρίζοντας πως δημιουργήθηκε κλήμα για να καλυφθεί η ευθύνη της ήττας του συλλόγου.

«Έχω διαβάσει τι έχει γραφτεί, αλλά δεν ήμουν κοντά στο περιστατικό, δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά το παιχνίδι. Ήταν περισσότερα αυτά που διαβάσαμε, παρά αυτά που καταγγέλθηκαν», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Νομίζω πως είναι γελοίο. Τι να πούμε; Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ή γιατί διαφώνησαν, αν λογομάχησαν καθόλου. Νομίζω πως προσπάθησαν να ρίξουν οπουδήποτε αλλού την ευθύνη της ήττας».

Για την αντίδραση του Μπεργκ είπε: «Φυσικά, δεν θέλεις να εμπλακείς σε τέτοιου είδους κατηγορίες. Αλλά νομίζω πως το χειρίστηκε καλά. Προσηλώθηκε στο επόμενο παιχνίδι, είχαμε ακόμα ένα ματς κόντρα στην Μπρόντμπι. Καλύτερα να ρωτήσετε τoν ίδιο πώς ένιωσε, εγώ νομίζω πως το χειρίστηκε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x