Stoiximan Super League

Χούσεν: «Δεν βρίσκομαι στις επιλογές του ΠΑΟΚ»

Μόνο αισιόδοξα δεν βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ ο Ντάνι Χούσεν. Ο Ολλανδός επιθετικός θεωρεί βέβαιο πως ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Δύσκολη θεωρεί την παραμονή του στον ΠΑΟΚ ο Ντάνι Χούσεν. Ο Ολλανδός επιθετικός, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τόνισε πως δεν περιμένει κίνηση από τους ανθρώπους του «δικέφαλου του Βορρά» για να τον αποκτήσουν από τον Άγιαξ, στον οποίο ανήκει. Τέλος, δήλωσε πως η αποχώρηση του Χουμπ Στέφενς από την τεχνική ηγεσία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Υποψιάζομαι ότι δε βρίσκομαι στις επιλογές του ΠΑΟΚ για να με αγοράσει. Τα πράγματα για εμένα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενα. Ο ατζέντης μου ψάχνει ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου, μιας και ούτε να επιστρέφω στον Άγιαξ βλέπω. Θέλω να βρω έναν ανταγωνιστικό σύλλογο», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα «nusport.nl» και εν συνεχεία σχολιάζοντας την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς δήλωσε:

«Για να είναι ειλικρινής δεν ήταν ότι καλύτερο για εμένα η αποχώρηση του Στέφενς, καθώς δεν έχω πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως ήλπιζα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x