Stoiximan Super League

Χρ. Σάββας: «Είχαν έτοιμους τους πίνακες διαιτητών το 2012, για εκδούλευση στις Ενώσεις»!

Για τις καταγγελίες που είχε κάνει περί στημένων πινάκων διαιτησίας το καλοκαίρι του 2012, κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ο Χρήστος Σάββας.

Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ βρέθηκε ως μάρτυρας ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ (το επίδικο διάστημα το 2012) και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της αλλοίωσης αποτελεσμάτων με κατηγορούμενους τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και 15 φυσικά πρόσωπα.

Η κατάθεσή του ήταν σε γενικές γραμμές πανομοιότυπη με όσα είχε πει και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την ίδια υπόθεση.

Μεταξύ άλλων κατέθεσε:

«Εγώ είχα ζητήσει να μην βγουν τον Αύγουστο του 2012 οι πίνακες των διαιτητών για να μην επηρεαστούν οι εκλογές της ΕΠΟ που ήταν τον Οκτώβρη. Δεν ήθελα να χρησιμοποιηθούν οι πίνακες για ψήφους στις εκλογές.

Με πήρε ο Σαρρής που ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ και μου είπε ότι δεν θα πάει στη συνεδρίαση της ΚΕΔ και να μην πάω κι εγώ, λόγω των εκλογών. Εγώ εμφανίστηκα, ήμασταν τρεις με Δούρο και Μπριάκο, και ο Βασάρας τέσσερις. Μπορούσε να συνεδριάσει η Επιτροπή, αλλά δεν ήθελαν εμένα εκεί.

Ο Πιλάβιος μου είπε να φύγω και ότι θα βγουν οι πίνακες και με τα πέντε μέλη, μερικές μέρες μετά. Όμως τους έβγαλαν. Τους είχαν έτοιμους, όπως φάνηκε στην πορεία, και απλά δεν ήθελαν να είμαι εγώ εκεί γιατί δεν θα το δεχόμουν. Βάλανε 8-10 άτομα στους πίνακες. Τους έβγαλαν οι δύο, ο Δούρος και ο Μπριάκος. Ο Βασάρας δεν υπέγραψε, που σημαίνει δεν συμμετείχε. Μετά έκανε κωλοτούμπα και είπε άλλα…

…Πουλούσαν εκδούλευση στις Ενώσεις, βάζοντας διαιτητές στους πίνακες…

…Δεν γνωρίζω για κάποια παρέμβαση Μαρινάκη. Δεν έχω κάτι επιλήψιμο να αποδώσω στον κ. Μαρινάκη για την συνάντηση στο Χίλτον. Ο κ. Μαρινάκης είχε συγκεκριμένα παράπονα από την περίοδο του κ. Πιλάβιου στην ΕΠΟ. Μας είπε αν πρέπει να παραιτηθεί. Δεν ελήφθη κάποια απόφαση. Οι συνωμοτικές συζητήσεις γίνονται στα υπόγεια, όχι στο Χίλτον σε κοινή θέα…

…Οι διαιτητές μπορεί να κάνουν λάθη, αλλά δεν μπορώ να πω αν έχουν σκοπιμότητα…

…Ο Σαρρής ήταν το θύμα της ιστορίας. Και το πλήρωσε ακριβά. Δεν είχε ιδέα από αυτά και έκανε ούτε του λέγανε ο Κουρίδης, ο Παπακωνσταντίνου και ο Σταθόπουλος…

…Έχω άριστη εντύπωση για τον άνθρωπο και διαιτητή Ηλία Σπάθα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x