Stoiximan Super League

«Χρειάζεται το Ο.Κ. του Σαββίδη»

Στον Ιβάν Σαββίδη αποδίδει την καθυστέρηση της μεταγραφής του Λούκας Πέρεθ στη Λα Κορούνια ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος μίλησε ιστοσελίδα της Γαλικίας.

Πολλά… επεισόδια φαίνεται πως έχει το «σίριαλ» της αποχώρησης του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ.

Χθες έγινε γνωστό πως η πρόταση της Λα Κορούνια δεν ικανοποιεί και πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπολογίζεται κανονικά από τον Ιγκόρ Τούντορ, αφού δεσμεύεται και με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Η ουσία είναι πως παρά τις πιέσεις της Ντεπορτίβο αλλά και του παίκτη, η στάση του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν αλλάζει και θα δεχτεί την πώλησή του μόνο με τους δικούς του όρους.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του μάνατζερ του Λούκας, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και εκείνο που απομένει είναι η θετική απάντηση του Ιβάν Σαββίδη.

«Θεωρητικά όλα είναι καλά, αλλά χρειάζεται και το ΟΚ του Σαββίδη», τόνισε ο εκπρόσωπος του 29χρονου άσου σε ιστοσελίδα της Γαλικίας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Λα Κορούνια έχει συμφωνήσει με τον παίκτη στο 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως μέχρι το 2019 και η καθυστέρηση για τη συμφωνία δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο Σαββίδης αναγνωρίζει ότι ο Λούκας είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ και θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς, αν και φημολογείται ότι οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει στο 1,5 με 2 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες από το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ είχε γίνει γνωστό πως ο Σαββίδης είχε δώσει εντολή να αποκτηθεί κάποιος ισάξιος (αν όχι καλύτερος) του Λούκας, εφόσον ο Ισπανός επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x