Stoiximan Super League

Χριστοβασίλης: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, λέγοντας πως δεν πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση και από την όλη ιστορία πλήττεται η Ήπειρος.

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Χριστοβασίλης μετά την εκτός έδρας ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανιώνιο, η οποία φέρνει την ομάδα του με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία. Το αφεντικό του ΠΑΣ ανέφερε πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι, υποστήριξε πως δεν πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση και από την όλη ιστορία πλήττεται η Ήπειρος.

«Τον τελευταίο 1,5 μήνα επισκέφθηκα 5 φορές το προεδρείο της ΚΕΔ και ευτυχώς για ‘μενα, δυστυχώς γι’ αυτούς αποδείχτηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αδικήθηκε σε 9 ματς σε καίριες φάσεις. Είτε έμπαιναν γκολ των αντιπάλων από θέση οφσάιντ και τα κατακύρωναν είτε γινόταν το αντίθετο. Σήμερα ένα κανονικό γκολ ο επόπτης δεν το είδε κι αυτό αποδεικνύει το πόσο σοβαρή είναι η έλλειψη του VAR. Γι’ αυτό δεν θα έπρεπε η ΕΠΟ και η κυβέρνηση να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση. Ο μόνος που πλήττεται απ’ αυτήν την ιστορία είναι η Ήπειρος, η οποία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Θα κάνει οτιδήποτε, θα φτάσει όσο μακριά μπορεί για να αποδειχτεί ότι σ’ αυτά τα 9 παιχνίδια αδικηθήκαμε. Δεν μιλάμε για 27 χαμένους πόντους σε 9 ματς, αλλά και 3, 4, 5 πόντοι να χάθηκαν, θα ήταν βαθμοί που θα παίρναμε και σήμερα θα ήμασταν σε άλλη βαθμολογική θέση. Είναι μεγάλη η δυσαρέσκειά μου για την ΚΕΔ και βλέπω ότι αυτοί οι επόπτες δεν κάνουν ούτε για ερασιτεχνικό. Κανένας τους»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x