Stoiximan Super League

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν υπέγραψα ποτέ συμβόλαιο» - ΑΕΚ: «Ήταν δανεικός και ενεργοποιήσαμε οψιόν»

Σε έντονο κλίμα συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης για το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με παρόντα τον παίκτη, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς.

Σε έντονο κλίμα συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης για το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με παρόντα τον παίκτη, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς.

Σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η εκδίκαση της υπόθεσης για το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ανάμεσα στους δικηγόρους της ΑΕΚ και αυτούς του Ολυμπιακού, αλλά και τον ίδιο παίκτη που δίνει το «παρών».

Αρχικά, η πλευρά του Ολυμπιακού ζητούσε επίμονα το συμβόλαιο που σύμφωνα με την ΑΕΚ έχει υπογράψει ο παίκτης, ωστόσο η πλευρά της «Ένωσης» τόνισε ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να παρουσιάσει στους «ερυθρολεύκους» τα στοιχεία της για την υπόθεση.

Σε εκείνο το σημείο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποστήριξε πως ποτέ δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ που να τον υποχρέωνε να είναι παίκτης της ομάδας και για τη σεζόν 2018-19.

Τελικά, έπειτα από αρκετή ένταση η ΑΕΚ εμφάνισε το συμβόλαιο, το παρουσίασε στην έδρα και δόθηκε και στην άλλη πλευρά. «Εμείς είπαμε στον Ολυμπιακό να μην υπογράψει με τον παίκτη, αφού ο παίκτης έχει συμβατική υποχρέωση», ανέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου που αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αποτελέσει τον δικηγόρο του παίκτη όταν έγινε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Τότε, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι το μοναδικό πράγμα που είχε υπογράψει ήταν ένα χαρτί-οδηγός στην περίπτωση που έμενε για τρίτη χρονιά στην ομάδα, με την πλευρά της «Ένωσης» να αναφέρει ότι ο παίκτης στους «κιτρινόμαυρους» ήταν δανεικός και η ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν για την τρίτη σεζόν.

Από πλευράς ΑΕΚ μίλησε ως μάρτυρας και ο Βασίλης Δημητριάδης, λέγοντας: «Όταν αποκτήσαμε τον Λάζαρο ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός. Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο». Η απάντηση του Χριστοδουλόπουλου ήταν άμεση: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα! Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

Στην εξέλιξη της υπόθεσης, ο δικηγόρος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Χατζησαββάογλου, εμφάνισε email ανάμεσα στον παίκτη και τον Λυσάνδρου από την εποχή που ο τελευταίος ήταν δικηγόρος του παίκτη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x