Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Δεν είχαμε ενέργεια στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου»

Στην έλλειψη ενέργειας στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου απέδωσε την ήττα του Λεβαδειακού από τον Ηρακλή ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός των «πράσινων» της Βοιωτίας τόνισε πως δεν ξεκίνησαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως άλλαξαν το ρυθμό στη συνέχεια. Θεωρεί πως είχαν χρόνο να ισοφαρίσουν, όμως η απουσία των επιθετικών τους στοίχισε και χάθηκε η ευκαιρία να γίνει το βήμα παραμονής από τώρα, ενώ στάθηκε στην έλλειψη βαθμών εκτός έδρας.

Αναλυτικά: «Σήμερα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Για είκοσι λεπτά, δεν είχαμε ενέργεια και δεν κρατούσαμε μπάλα. Στη συνέχεια, ισορροπήσαμε την κατάσταση. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα για να φτάσουμε μετά στη νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς να κινδυνεύσουμε με ένα κόρνερ. Είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Δεν παίχτηκε, όμως, ποδόσφαιρο. Οι πολλές απουσίες, ιδιαίτερα στην επιθετική μας γραμμή, ήταν σημαντικές δεν είχαμε λύσεις να διαχειριστούμε το παιχνίδι.

Παλέψαμε, είχαμε φάσεις, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, όμως δεν το καταφέραμε. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής και είμαστε στεναχωρημένοι. Έχουμε τρία παιχνίδια και πιστεύω πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα παραμείνουμε στην κατηγορία.

Δεν έχουμε νίκη εκτός έδρας. Εντός είμαστε δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιοδήποτε αντίπαλο. Να δούμε πόσους παίκτες έχουμε και να "πολεμήσουμε". Κάθε Κυριακή πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x