Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Δεν υπάρχει χρόνος για πολλές σκέψεις»

Στη διαπίστωση πως ο Λεβαδειακός δεν έχει χρόνο για σκέψεις και πισωγυρίσματα έφτασε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως δημιούργησαν ευκαιρίες σε μια δύσκολη έδρα και πως χρειάζονται παντού βαθμούς, γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, πως αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο, παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και πως θα χρειαστούν τέσσερις νίκες για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά: «Για ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα μου σε μία δύσκολη έδρα έπαιξε σωστά, δημιούργησε φάσεις, αλλά, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι βαθμοί. Πλέον, τα παιχνίδια έχουν λιγοστέψει.

Είχαμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτόν τον καιρό. Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, έχουμε παίξει πέντε ματς εκτός έδρας. Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγύρισμα ή κακές σκέψεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να "καθαρίσουμε" το μυαλό μας και να προσπαθήσουμε, όπως σήμερα, στο επόμενο παιχνίδι.

Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια για τη θέση μου. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, γιατί βλέπετε ότι κάθε Κυριακή τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και μπορεί να υπάρχει οποιοσδήποτε νικητής. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον τέσσερις νίκες για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x