Γαλλία

«Χρυσάφι» ξανά για Μήτρογλου

Αποδέκτης πολλών και πλουσιοπάροχων προτάσεων φαίνεται πως έχει γίνει ο Έλληνας επιθετικός της Μαρσέιγ, ο οποίος δημοσιεύματα στη Γαλλία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό.

Τρόπο να ξεφορτωθεί το βαρύ για τα οικονομικά της δεδομένα (μετά τον αποκλεισμό από το Europa League) συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου αναζητά η διοίκηση της Μαρσέιγ.

Μάλιστα, στη Γαλλία προέκυψαν δημοσιεύματα που ενέπλεκαν τον Ολυμπιακό για πιθανή επιστροφή του στον Πειραιά τον ερχόμενο Γενάρη, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι από την πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Πιθανός δανεισμός του διεθνούς επιθετικού μέχρι το τέλος του χρόνου θα στοιχίσει (μαζί με το συμβόλαιό του) πάνω από 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση του Europa League.

Την ίδια στιγμή, η Live Sport υποστηρίζει πως ο «Μητρογκόλ» έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Κίνας, του Κατάρ και των Εμιράτων, οι οποίες φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 7 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Μία ομάδα, μάλιστα, φαίνεται πως δίνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό και στη Μαρσέιγ αλλά και στη Μπενφίκα που διατηρούν ποσοστά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x