Γερμανία

Στον Ρενάτο Σάντσεθ το βραβείο «Golden Boy»

Στο πλαίσιο της τελετής των «Europian Sport TV Awards 2016» ο ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου Ρενάτο Σάντσεθ θα τιμηθεί με το βραβείο του «Golden Boy».

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου Ρενάτο Σάντσεθ θα τιμηθεί με το βραβείο του «Golden Boy» στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Europian Sport TV Awards 2016» που θα γίνει απόψε στο Μόντε Κάρλο του Μονακό.

Βραδιά αστέρων η αποψινή στο Μόντε Κάρλο, εκεί όπου θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των «Europian Sport TV Awards 2016», μία σημαντική παγκόσμια πρωτοβουλία που σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση «Play for Change» βοηθά να αλλάξει η ζωή των παιδιών που έχουν ανάγκη μέσω του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Grand Ballroom» του ξενοδοχείου Fairmont (πρώην Loews), του οποίου η είσοδος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη διάσημη στροφή «φουρκέτα» στη διαδρομή του Grand Prix του Μονακό στη Formula 1, με πάνω από 400 καλεσμένους να γεμίζουν την αίθουσα. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 (20:00 Ελλάδος) με το κλασικό «κόκκινο χαλί», ενώ θα ακολουθήσει κοκτέιλ σαμπάνιας. Στις 20:00 θα ξεκινήσει το δείπνο και στις 20:10, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην κορύφωση της βραδιάς ο 19χρονος Πορτογάλος μέσος της Μπάγερν Μονάχου Ρενάτο Σάντσεθ θα ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο «Golden Boy» από τα χέρια του διευθυντή της ιταλικής «TuttoSport», Πάολο Ντε Πάολα, υπό το βλέμμα της μητέρας του Μαρία Οσιλιαδόρα ντας Ντόρες και της μικρότερης αδερφής του Μικαέλας.

Ο παίκτης θα φτάσει στο Μονακό στις 16:00 με ιδιωτική πτήση από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας με προορισμό τη Νίκαια συνοδευόμενος από τον διευθυντή της ομάδας του Μονάχου Κάτλιν Κρούγκερ, ενώ μετά την ολοκλήρωση του γκαλά θα επιστρέψει αμέσως στη Γερμανία. Η προσγείωση θα γίνει στη Νυρεμβέργη, καθώς στο αεροδρόμιο του Μονάχου υπάρχει απαγόρευση ιδιωτικών πτήσεων μετά τις 22:00, με αποτέλεσμα ο παίκτης να χρειαστεί να διανύσει περίπου 150 χιλιόμετρα οδικώς για να φτάσει στον προορισμό του το ίδιο βράδυ, ώστε να προλάβει την αυριανή πρωινή προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για τον αγώνα κυπέλλου της Μπάγερν απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x