Super League 2

«Χτυπάει» Γιόχανσον η ΑΕΚ (video)

Μια δυνατή -βάσει συστάσεων- μεταγραφή έχει στα σκαριά η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σουηδία, ο χαφ στον οποίο έχει καταλήξει η «Ένωση» είναι ο διεθνής άσος της Γκέτεμποργκ, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Κοντά σε μια μεταγραφή που -εφόσον την ολοκληρώσει- θ' αποτελέσει αναμφισβήτητη επιτυχία είναι η ΑΕΚ.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se», η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον από την Γκέτεμποργκ.

Πρόκειται για έναν αμυντικό χαφ που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να χαρακτηριστεί «λαβράκι», καθώς είναι σε μικρή σχετικά ηλικία (24 ετών), έχει αγωνιστεί ήδη οκτώ χρόνια με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ (196 συμμετοχές, 23 γκολ) και πέρα απ' όλες τις μικρές εθνικές, έχει χριστεί τρεις φορές διεθνής και μ’ εκείνη των Ανδρών.

Πέραν αυτού, δε, ο ύψους 1,87 μέσος είναι και ελεύθερος, καθώς ο ίδιος επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σουηδικό σύλλογο, αναζητώντας μια άλλη πρόκληση στην καριέρα του.

Αυτή η πρόκληση λοιπόν είναι η ΑΕΚ, με τον παίκτη μάλιστα να αναμένεται μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα για να κάνει τις τελικές συζητήσεις και να φορέσει, αν όλα κυλήσουν ομαλά, τα κιτρινόμαυρα.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x