Stoiximan Super League

Εξετάζει και δοκιμάζει Κόβατσετς ο Ατρόμητος

Την περίπτωση του Ιβάν Κόβατσετς εξετάζει πολύ σοβαρά ο Ατρόμητος, με τον Κροάτη να περνά από το μικροσκόπιο του Νταμίρ Κάναντι.

Πολύ κοντά στον Ατρόμητο βρίσκεται ο Ιβάν Κοβάτσετς.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονταν σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού και κατέληξαν στον 30χρονο Κροάτη, που μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στα άκρα και ως «10άρι» και φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον συγκεκριμένο, ο οποίος θα βρίσκεται ήδη στις προπονήσεις και ο Νταμίρ Κάναντι θα αποφασίσει για το αν θα πρέπει να αποκτηθεί ή όχι.

Ο ψηλός (1.88) επιθετικός χαφ αγωνιζόταν στη Σεούλ (2017-2018) και πιο πριν στην Ουλσάν Χιουντάι (2015-17) ενώ συνυπήρξε και με τον Νταμίρ Κάναντι στην Άλταχ.

Η ανακοίνωση:

Με την υπόλοιπη ομάδα προπονείται στην απογευματινή προπόνηση ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Ivan Kovacec.

Ο Kovacec είναι γνώριμος του Νταμίρ Κάναντι αφού συνυπήρξαν μαζί στην Αυστριακή Αλτάχ ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στη Σεούλ, ομάδα της Νοτίου Κορέας. Ο 30χρονος Κροάτης αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και στις τρείς θέσεις έχοντας συνολικά στην καριέρα του 192 επίσημες συμμετοχές με 70 γκολ.

Η τελική απόφαση για την υπογραφή συμβολαίου με τον Ivan Kovacec θα παρθεί από τον Νταμίρ Κάναντι που θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις της βδομάδας και από τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x