Super League 2

«Χτύπησε» στο 94’ ο ΠΑΣ!

Με ένα γκολ του Λεό στο 94’ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 της Δόξας στη Δράμα και συνεχίζει απτόητος την πορεία του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την εξαιρετική του πορεία στην κορυφή της Super League 2, δείχνοντας ότι είναι μακράν της δεύτερης η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αρνούμενος να χάσει τον παραμικρό βαθμό έφυγε… αλώβητος από την έδρα της Δόξας Δράμας, επικρατώντας 2-1.

Ήρωας για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν ο Λεό, καθώς ο Βραζιλιάνος στο 94’ με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που φαινόταν να μένει στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξ αρχής πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 21’ προηγήθηκε με γκολ του Κρίζμαν, εξέλιξη που ήταν λογική βάσει της εικόνας της αναμέτρησης. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος διαμορφώθηκε μια διαφορετική εικόνα και στο 63’ με κεφαλιά του Κρητικού, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, θέτοντας νέα δεδομένα στην αναμέτρηση.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι που δεν συμβιβάστηκαν με άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, βρήκαν το γκολ στο 94’, έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του Παντελάκη.



Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 0-3
(67’ πεν. Χατζής, 81’ Σιφναίος, 90’ Μπαστακός)

Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
(63’ Κρητικός – 21’ Κρίζμαν, 94’ Λέο)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα-Πλατανιάς 15:00

Κυριακή 1 Μαρτίου

ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Σμύρνης 14:45
Χανιά-Παναχαϊκή 15:00

Δευτέρα 2 Μαρτίου

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 16:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x