Κύπελλο Ελλάδας

Λεκτική επίθεση Καραπαπά σε Ασβεστά μέσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία (video)

Επίθεση με χυδαίες ύβρεις εξαπέλυσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στον Άρη Ασβεστά αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ.

Συμπεριφορά που κάθε άλλο συνάδει με το ρόλο του ως υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επέδειξε ο Κώστας Καραπαπάς.

Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ εξαπέλυσε εντελώς αναίτια φραστική επίθεση με χυδαίες εκφράσεις στον δημοσιογράφο και παραγωγό του ΣΠΟΡ FM 94,6, Άρη Ασβεστά.

Τον Κώστα Καραπαπά συνόδευαν κάποιοι άνδρες ασφαλείας, που τον… σιγόνταραν στην επίθεση, την οποία παρακολουθούσαν άναυδοι δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο χώρο των δημοσιογραφικών του ΟΑΚΑ και τους γύρω χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό παρακολουθούσαν και 5-6 αστυνομικοί, οι οποίοι όχι απλώς δεν επενέβησαν, αλλά ένας εξ αυτών συνέστησε στον Άρη Ασβεστά να γυρίσει την πλάτη στον Κώστα Καραπαπά και να μην αντιδρά γιατί τον… εκνευρίζει! Ο δημοσιογράφος, όπως ήταν φυσικό, απάντησε πως βρίσκεται στο χώρο εργασίας του και δουλειά της αστυνομίας είναι να συνετίσει αυτόν που επιτίθεται κι όχι αυτόν που δέχεται την επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x