Γερμανία

«Χυλόπιτα» Λεβερκούζεν σε Μπάγερν παρά τα 90 εκατ. για Χάβερτς!

Η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες πρόταση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ για τα… μάτια του Κάι Χάβερτς, με τον οποίο τα έχει βρει, αλλά η Μπάγερ Λεβερκούζεν απάντησε αρνητικά!

Όπως… τόσοι και τόσοι αστέρες του διεθνούς ποδοσφαίρου, έτσι κι ο Κάι Χάβερτς πέρασε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, κάνοντας διακοπές με την φίλη του Σοφία και την αδερφή του Λέα, στη Μύκονο!

Από την Κυριακή το βράδυ, ο Γερμανός διεθνής μέσος βρίσκεται στο Φένλο όπου και προετοιμάζεται με τα «πάντσερ», για τα ματς κόντρα σε Λευκορωσία και Εσθονία, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ωστόσο, όσο διάστημα εκείνος… γέμιζε τις μπαταρίες του στο «νησί των ανέμων», αλλά και μερικές ημέρες νωρίτερα, υπήρχε έντονη κινητικότητα σχετικά με το μέλλον του...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «tz», η Μπάγερν Μονάχου πλησίασε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και κατέθεσε μια ολοκληρωμένη πρόταση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Χάβερτς!

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το εν λόγω δημοσίευμα, οι Βαυαροί φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 19χρονο άσο σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου αυτός να γίνει η επόμενη μεταγραφή ρεκόρ της Bundesliga! Όμως, η απάντηση που έλαβαν από τις «ασπιρίνες» ήταν ένα μεγαλοπρεπές «όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x