Γαλλία

«Χυλόπιτα» Μπεν Αρφά στη Σεβίλλη, πάει Παρί Σεν Ζερμέν

«Κηδεία» στην πρώην του ομάδα είναι έτοιμος να κάνει ο Ουνάι Έμερι, καθώς μπορεί ο Μπεν Αρφά να παρουσιαζόταν μια ανάσα από τη Σεβίλλη, αλλά τελικά ο Γάλλος ετοιμάζει βαλίτσες για Παρί Σεν Ζερμέν.

Με την οριστική ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ουνάι Έμερι, αρχίζει και η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού των πρωταθλητών Γαλλίας και μάλιστα φαίνεται ότι θα ξεκινήσει πολύ εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα, και ενώ μέχρι χθες η μετακίνηση του Χατέμ Μπεν Αρφά στη Σεβίλλη παρουσιαζόταν δεδομένη, η πρόσληψη του Ουνάι Έμερι αλλάζει τα δεδομένα και σύμφωνα με την «ΑS» ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ο πρώην τεχνικός των Ανδαλουσιανών έχει δώσει το «ΟΚ» για τη συμφωνία με τον Μπεν Αρφά και έτσι ετοιμάζεται να κάνει μία μίνι «κηδεία» στην προηγούμενη ομάδα του, που θεωρούσε σίγουρη τη ενίσχυση με τον 29χρονο.

Εξάλλου, ο Ουνάι Έμερι ετοιμάζεται να πάρει μαζί του στο Παρίσι και μία από τις «κολώνες» της εξαιρετικής Σεβίλλης των προηγούμενων χρόνων, καθώς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Πολωνού διεθνή, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x