Stoiximan Super League

Χωρίς Βαλεριάνο με Ξάνθη ο Άρης

Ο Άρης ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ κόντρα στην Ξάνθη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Βαλεριάνο που συμπλήρωσε κάρτες.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το χθεσινό ρεπό, με τη σημερινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου να σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσοι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Ενώ ο Γιώργος Βαλεριάνος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι των Θεσσαλονικέων με την Ξάνθη (30ή Αγωνιστική).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x