Stoiximan Super League

Χωρίς Φλίσκα αλλά με Καμαρά η Ξάνθη

Απών από τη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης ο Φλίσκας, σε αντίθεση με τον Καμαρά που τέθηκε στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σε φθινοπωρινό φόντο διεξήχθη η σημερινή (21/11) προπόνηση της Ξάνθης. Ο βροχερός καιρός, έκανε πιο δύσκολες τις συνθήκες της απογευματινής προπόνησης της ακριτικής ομάδας που συνεχίζει την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στα τελειώματα φάσεων ζητούμενο ήταν η αποτελεσματικότητα.

Με την Ξάνθη να μην έχει στη διάθεσή της για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά» τους τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδη και Αλμέιδα, ενώ απουσίασε και ο Φλίσκας λόγω ιατρικού προβλήματος οικογενειακού του προσώπου.

Παράλληλα, μετά τον Γέντρισεκ, στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς επέστρεψε και ο Καμαρά, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυριτανίας εξασφαλίζοντας την πρόκριση για το Κόπα Άφρικα του 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x