Stoiximan Super League

Χωρίς… φρένο στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Άλλος ένας τελικός – όπως τον χαρακτήρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου - για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία.

Το νικηφόρο σερί του καλείται να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η τελευταία φορά που δεν κέρδισε ο «Δικέφαλος του Βορρά» μακριά από την Τούμπα ήταν στις 26 Νοεμβρίου, όταν αναδείχθηκε ισόπαλος στο γήπεδο του Πανιωνίου.

«Πάμε για έναν ακόμη τελικό, στον οποίο πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να πάρουμε μια ακόμη νίκη, που είναι απαραίτητη για τη συνέχεια της προσπάθειάς μας στο πρωτάθλημα», ήταν το σύνθημα του Ραζβάν Λουτσέσκου χθες στους παίκτες του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Ελ Καντουρί, τον Κάμπος που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον Σάχοφ που είναι τιμωρημένος και τον Ρέι, καθώς τη θέση του πήρε ο Γλύκος.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, με τον Πέλκα να έχει ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν ο Μακ και ο Μπίσεσβαρ, με τον Πρίγιοβιτς να είναι στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x