Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς Γέντρισεκ η Ξάνθη κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ, Έρικ Γέντρισεκ θα παραταχθεί η Ξάνθη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μια ηχηρή απουσία θα έχει η Ξάνθη στο αυριανό (8/1,17:15) παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ακριτικής ομάδας τη φετινή σεζόν έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδης και Σαρπόνγκ. Αντίθετα, στη 19άδα συμπεριλήφθηκε το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ζαν Μπαριέντος.

Η προετοιμασία της Ξάνθης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/1), με τον Μίλαν Ράσταβατς να δίνει έμφαση στο κομμάτι της τακτικής. Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Αλμέιδα, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Σουλεϊμάν, Μελισσόπουλος, Μπαριέντος, Μπρίτο, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς, Καντά.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στο προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x