Stoiximan Super League

Χωρίς Καραμάνο και διεθνείς η Λαμία

Η Λαμία άρχισε την προετοιμασία της για το ματς με την ΑΕΚ, με τον Καραμάνο να απουσιάζει από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και τους Τσούκαλο-Μπουλούλη λόγω Εθνικής Ενόπλων.

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης ξεκίνησε η προετοιμασία της Λαμίας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (08/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην αρχή της προπόνησης όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Φθιώτιδας έκαναν ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του χώρισαν τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό (03/12) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν σε αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις αμυντικής τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Καραμάνoς λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα από κλωτσιά που δέχθηκε από ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Επίσης απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική Ενόπλων, Νίκος Τσούκαλος και Κωνσταντίνος Μπουλούλης οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα το βράδυ από την Ολλανδία.

Μάλιστα και οι δυο συμμετείχαν στον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής με την αντίστοιχη της Γερμανίας με σκορ 2-1, όπου ο Μπουλούλης με κεφαλιά άνοιξε και το σκορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x