Stoiximan Super League

Χωρίς Κιβρακίδη και τον «τελειωμένο» Μίρκοβιτς στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

Την πρώτη του αποστολή για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Μίρκοβιτς που δεν υπολογίζεται και ο ανέτοιμος Κιβρακίδης.

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται οριστικά από τον Ατρόμητο ο Νίκολα Μίρκοβιτς.

Ο Σέρβος κίπερ που άρχισε τη σεζόν ως βασικός, αλλά η παρουσία του δεν ήταν ικανοποιητική, αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό και έχει ήδη ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται.

Πλέον, ο Ατρόμητος έχει βγει στην αγορά για έναν τερματοφύλακα πίσω από τον Μπάλαζ Μέγερι και κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρώσει τις κινήσεις του για το καλοκαίρι.

Εκτός επιλογών έμεινε και ο Κυριάκος Κιβρακίδης που κρίθηκε ανέτοιμος λόγω των πολλών προπονήσεων που έχει χάσει τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η αποστολή:

Μέγερι, Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μανούσος, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Κουλούρης, Νάτσος, Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Γαρουφαλιάς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό κέντρο και το μεσημέρι αναχώρησαν για το Αγρίνιο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x