Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς Κιβρακίδη, Μπουσούλατζιτς ο Ατρόμητος στη Σπάρτη

Με τους Κυριάκο Κιβρακίδη, Αζέρ Μπουσούλατζιτς να μένουν εκτός αποστολής, ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το αυριανό ματς κόντρα στη Σπάρτη.

Τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στη Σπάρτη ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, στο οποίο θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου του, που θεωρητικά θα του επιτρέψει να έχει μια πιο ευνοϊκή κλήρωση.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μανδάς, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπαστακός.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για την πόλη της Λακωνίας. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανούσος σε πισίνα και γυμναστήριο ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης (λόγω έκτισης ποινής της κόκκινης κάρτας από το ματς με τον Παναθηναϊκό) και ο Μπουσούλατζιτς (λόγω ίωσης από το Σάββατο). Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Γιαννιώτης, Πολίντορο και Οριόλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x