Stoiximan Super League

Χωρίς Κιταμπάλα κόντρα στην Κέρκυρα ο Απόλλων

Ο Ζόραν Βούλιτς άφησε εκτός αποστολής τον Κιταμπάλα καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, με τον Ανιέτε να μην βρίσκεται επίσης στους εκλεκτούς για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την Κέρκυρα!

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Ζόραν Βούλιτς!

Ο τεχνικός του Απόλλωνα σμύρνης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον… τελικό με την Κέρκυρα τον Λινέλ Κιταμπάλα καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε δοκιμαστεί στις προπονήσεις ακόμη και για το βασικό σχήμα αλλά την τελευταία στιγμή δεν συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς, όπως και ο Ανιέτε. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Ελμπάζ, όπως και οι Βαφέας, Καλλέργης, Ταΐρης, Ζαρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Ντάσιος, Κούρος, Βαλλιάνος, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρες, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μενδρινός, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνης, Σιατραβάνης, Καστιγέχος.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα, ο Τσόβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ντάσιο, Κύργια (ή Μπιτζιμίν), Μπαρτολίνι και Κούρο να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας. Ο Παπάζογλου είναι ο μόνος σίγουρος στον άξονα, με έναν εκ των Χουάρες ή Κονέ δίπλα του και τον Μενδρινό να έχει ελεύθερο ρόλο.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή μόνος σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Καστιγέχος, με τους Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνης, Σιατραβάνη να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις. Οι δύο πρώτοι πάντως έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x