Champions League

Χωρίς Μάνταλο η ΑΕΚ στη Σκωτία!

Αρχηγού… απόντος. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τη Σέλτικ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League δίχως τον Πέτρο Μάνταλο.

Κακά μαντάτα για ΑΕΚ για το πρώτο ματς με τη Σέλτικ.

Ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, δεν βρίσκεται στην αποστολή που ανακοινώθηκε για την αναμέτρηση στη Σκωτία, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (08/08, 21:45).

Ο 27χρονος μέσος, που κατά τη διάρκεια της χθεσινής (05/08) προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό, ξεκίνησε θεραπεία. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, καθώς έχει υποστεί κάκωση και η ρεβάνς με τους Σκωτσέζους δεν απέχει πολύ, διότι έχει προγραμματιστεί για τις 14 του μήνα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Γιώργος Γιαννούτσος συνέχισαν τη θεραπεία τους τη Δευτέρα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε 21 παίκτες μαζί και ανάμεσά τους είναι και οι τρεις τελευταίες προσθήκες των «κιτρινόμαυρων», οι Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Μπογιέ, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

inner

Η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για Σκωτία, όπου θα φτάσει λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Στις 18.30 τοπική ώρα (20.30 ώρα Ελλάδας) ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου του Celtic Park και θα ακολουθήσει στις 19.00 τοπική ώρα (21.00 Ελλάδας) η προπόνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x