Γαλλία

Χωρίς Νεϊμάρ, Εμπαπέ η Παρί στο Τρουά

Συνεχίζεται η μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League άλλα και στα «κατώτερα στρωματά» της κατηγορίας για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Δυναμικά ξεκίνα η 28η αγωνιστική για το γαλλικό πρωτάθλημα, με τη Νις να υποδέχεται απόψε (2/3) τη Λιλ, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Μάριο Μπαλοτέλι προέρχεται από «λεύκη» ισοπαλία (0-0) εκτός έδρας με τη Μπορντό και δεν έχει ηττηθεί στα 12 τελευταία ματς κόντρα στη σημερινή αντίπαλό της.

Από τη άλλη, η Λιλ έχασε σε έναν από τους... τελικούς παραμονής ενάντια στην Ανζέ (2-1) εντός έδρας και βυθίστηκε στη προτελευταία θέση του πρωταθλήματος στο -2 από τις θέσεις παραμονής.

Στο άλλο ματς, η Μονακό υποδέχεται τη Μπορντό, με στόχο να ξεφύγει έστω προσωρινά στο +5 από την τρίτη Μαρσέιγ. Αμφότερες έχουν απουσίες, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να στερείται τις υπηρεσίες των Γκλικ, Τραορέ και Φαλκάο, ενώ από τους «Γιρονδίνους» απουσιάζουν οι Μεϊτε, Σανγκαρέ, Μάλκομ, Λέβτσουκ, Μεντί και Καφού.

Τέλος, η Παρί θα ταξιδέψει στο Τρουά για να αγωνιστεί το Σάββατο (2/3) ενάντια στη τοπική ομάδα, με αρκετές σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, στον απόηχο του τραυματισμού του Νεϊμαρ τραυματίες είναι, επίσης, οι Κιλιάν Εμπαπέ και Μπεν Αρφά, σε ένα παιχνίδι που κρύβει κίνδυνους με τους γηπεδούχους να αναζητούν βαθμούς για τη αποφυγή των πλέι άουτ η του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 28ης Αγωνιστικής

Παρασκευή 2/3

Νις-Λιλ (20:00)
Μονακό-Μπορντό ( 21:45)

Σάββατο 3/4

Τρουά- Παρί Σεν Ζερμέν ( 18:00)
Αμιέν – Ρεν ( 21:00)
Ανζέρ-Γκινγκάμπ ( 21:00)
Μετς- Τουλούζ ( 21:00)
Σεντ Ετιέν-Ντιζόν ( 21:00 )

Κυριακή 4/4

Καέν-Στρασβούργο ( 16:00 )
Μονπελιέ-Λυών ( 18:00 )
Μαρσέιγ-Ναντ ( 22:00)

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x