Ισπανία

Χωρίς Ουμτιτί στο «Κλάσικο» η Μπαρτσελόνα

Αποθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων για τον Ουμτιτί, ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, θα παραμείνει εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι και τον Νοέμβριο.

Ο τραυματισμός του Σαμουέλ Ουμτιτί στο γόνατο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δεν θα προλάβει το "Clasico" κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Οκτωβρίου στο «Καμπ Νου».

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη απουσιάσει από τα τρία τελευταία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα και δεν αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τα μέσα Νοεμβρίου, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τόσο τα παιχνίδια κόντρα σε Σεβίλλη και Ίντερ, όσο και το «Clasico». Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει να έχει στη διάθεσή του μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς (Πικέ και Λενγκλέ).

Ο Ουμτιτί αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του εδώ και καιρό, με τον ίδιο να δηλώνει πως ένιωθε ενοχλήσεις από το Παγκόσμιο Κύπελλο και, παρά το γεγονός πως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες, δεν μπορεί να υπολογιστεί πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Άλλωστε, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μπει στο χειρουργείο σε περίπτωση που οι ενοχλήσεις συνεχιστούν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x