Stoiximan Super League

Χωρίς... ουσία το ραντεβού Βιγιαφάνιες-Παναθηναϊκού

Δεν προέκυψε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Λούκας Βιγιαφάνιες. Υπάρχει προσέγγιση για τον Αργεντινό, αλλά καμία πρόταση.

Ολοκληρώθηκε, δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα, το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Λούκας Βιγιαφάνιες γύρω από το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μετέφερε στους πράσινους πως για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, παρά μόνο προσεγγίσεις από δύο ομάδες του εξωτερικού.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για τις Τραμπζονσπόρ και Σπάρτα Πράγας, οι οποίες φέρονταν να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Από το τριφύλλι τόνισαν πως αν έρθει πρόταση που θα τους ικανοποιεί οικονομικά -δεδομένου πως ο Βιγιαφάνιες δεσμεύεται με συμβόλαιο- τότε θα μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα ο Λατινοαμερικάνος έχει εκφράσει την πρόθεση να πάρει μεταγραφή, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, δίχως βέβαια να... εκβιάζει καταστάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x