Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς Περόνε και Κανακούδη με Ατρόμητο ο Ηρακλής

Τις υπηρεσίες του Περόνε, λόγω τραυματισμού στον ώμο, και του Κανακούδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, θα στερηθεί ο Ηρακλής στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Με μία πρωινή προπόνηση στο κεντρικό του Καυτανζογλείου, συνεχίστηκε σήμερα (29/10) η προετοιμασία του Ηρακλή για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (31/10) με αντίπαλο τον Ατρόμητο, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Από την παραπάνω αναμέτρηση, θα απουσιάσει σίγουρα ο Εμανουέλ Περόνε, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον ώμο. Σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση, δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό, καθώς στο επόμενο παιχνίδι του «γηραιού», θα είναι κατά πάσα πιθανότητα έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του!

Επίσης θα απουσιάσει και ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, ενώ οι Μηνάς Πτηνόπουλος και Πέτρος Γόμος ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις το προηγούμενο διάστημα.

Στην αυριανή, τελευταία προπόνηση του Ηρακλή πριν από το παιχνίδι, η οποία θα γίνει επίσης στο Καυτανζόγλειο, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x