Γερμανία

«Χωρίς προοπτική ο Παπαδόπουλος στο Αμβούργο»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο που θέλουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο παροπλισμένο από το Αμβούργο, χαρακτηρίζοντας πιθανή την αποχώρησή του τον Γενάρη!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την τελευταία φορά που τέθηκε θέμα παραμονής του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο. Πέντε ήταν για την... ακρίβεια, μέχρι να έρθει νέο δημοσίευμα σήμερα και να επαναφέρει την «απομόνωση» του άλλοτε διεθνούς κεντρικού αμυντικού στους «λιμανίσιους»…

Με αφορμή, λοιπόν, ρεπορτάζ του περιοδικού «Kicker» για την κατάσταση του τραυματισμού του Εβερτον αλλά και το γεγονός ότι το Αμβούργο διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου υπήρξε εκ νέου αναφορά στον Παπαδόπουλο.

Σε αυτήν, καταγράφεται η… ισχνή παρουσία του 27χρονο άσου στην ομάδα του γερμανικού Βορρά, καθώς, με εξαίρεση την πρεμιέρα όπου ήταν βασικός, στη συνέχεια έπαιξε μόνο μια φορά ως αλλαγή.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι στην ιεραρχία αναφορικά με τους στόπερ, ο Παπαδόπουλος είναι πλέον πίσω από τους Φαν Ντρόγκελεν, Γιούνγκ, Εβέρτον, Λέτσερτ ακόμα και από τον 19χρονο Γιόνας Νταβίντ!

Με αποτέλεσμα η αποχώρηση του «Πάπα» από το Αμβούργο μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο να θεωρείται πολύ πιθανή...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x