Γερμανία

Χωρίς Ριμπερί η Μπάγερν, αμφίβολοι άλλοι τρεις

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γκλάντμπαχ χωρίς να υπολογίζει στο Φρανκ Ριμπερί, ενώ η συμμετοχή των Λέον Γκορέτσκα, Νταβίντ Αλάμπα και Μάνουελ Νόιερ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πολλά παραμένουν τα προβλήματα στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου, δύο ημέρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση της με τη Γκλάντμπαχ, για την 24η αγωνιστική της Bundesliga...

Συγκεκριμένα, ο Φρανκ Ριμπερί έχει τεθεί δεδομένα εκτός «μάχης», ενώ ερωτηματικό υπάρχει αναφορικά και με τη διαθεσιμότητα των Λέον Γκορέτσκα, Νταβίντ Αλάμπα και Μάνουελ Νόιερ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών!

Πρόθεση των ανθρώπων της πρωταθλήτριας Γερμανίας είναι να μην πιέσουν τους εν λόγω παίκτες για το ματς στο Μένχενγκλαντμπαχ και προκύψουν σοβαρότερα «θέματα». Καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πότε θα γίνει η επιστροφή των Κορεντίν Τολισό, Άριεν Ρόμπεν και Κίνγκσλεϊ Κομάν, που είναι επίσης στα… πιτς.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Κόβατς είναι ότι Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Σβεν Ούλραϊχ και Ματς Χούμελς είναι πλέον υγιείς και θα μπορέσουν να αγωνιστούν κανονικά απέναντι στα «πουλάρια».

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x