Champions League

Χωρίς Σουάρες κόντρα στην Τότεναμ η Μπαρσελόνα

Απών για την Μπαρτσελόνα από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στην Τότεναμ θα είναι ο Λουτίς Σουάρες.

Χωρίς τον τραυματία Λουίς Σουάρες θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στο αυριανό (11/12, 22:00) παιχνίδι με την Τότεναμ στο «Καμπ Νου» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο 31χρονος επιθετικός έχει υποστεί έναν τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έχει κάποιο σημαντικό κίνητρο για το παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους Λονδρέζους, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στην φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτήν στιγμή τα «σπιρούνια» ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με την Ίντερ (αμφότερες έχουν 7 βαθμούς, με την Τότεναμ να υπερτερεί στην ισοβαθμία), με τους «νερατζούρι» να παίζουν την ίδια ώρα στην έδρα τους με την τελευταία Αϊντχόφεν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x