Super League 2

Χωρίς Τάτο για μια νέα αρχή ο Άρης

Μόνο η απουσία του Ανδρέα Τάτου ξεχωρίζει από την αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 18η αγωνιστική της Football League

Το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 18η αγωνιστική της Football League, στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η οποία έγινε στην έδρα της ομάδας, ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, την αποτελούν οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης και Μπούρμπος.

Εκτός έμεινε μόνο ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος είναι τιμωρημένος επειδή είχε συμπληρώσει κάρτες.

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την θεσσαλική ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 2, 15 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 45 ευρώ στα VIP.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Κυριακή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 11:30 το πρωί, ενώ ήδη διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x