Champions League

Χωρίς τον κόσμο του σε Παρίσι, Λίβερπουλ ο Ερυθρός Αστέρας

Έπεσε η «καμπάνα» της UEFA στον Ερυθρό Αστέρα για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα των playoffs του Champions League με τη Σάλτσμπουργκ.

Δεδομένη έμοιαζε η τιμωρία της UEFA στον Ερυθρό Αστέρα για την εισβολή των φιλάθλων του στην εκτός έδρας με τη Σάλτσμπουργκ, όπου μπήκαν για να πανηγυρίσουν την πρόκριση από τα playoffs στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Πιο συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ανακοίνωσε σήμερα την «καμπάνα» στους πρωταθλητές Σερβίας, που θα αναγκαστούν να δώσουν τα δύο πρώτα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια τους χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, ενώ θα αναγκαστούν να πληρώσουν και πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ.

Οι δύο πρώτες εκτός έδρας υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» είναι με την Παρί Σεν Ζερμέν (3/10) και τη Λίβερπουλ (24/10). Επίσης, η UEFA αναγκάζει τη διοίκηση των Σέρβων να επικοινωνήσει με τη Σάλτσμπουργκ εντός 30 ημερών προκειμένου να αναλάβει τα έξοδα για τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x