Stoiximan Super League

Χωρίς τους «τρεις» για κορυφή ο Ατρόμητος

Την έκπληξη της αγωνιστικής θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και με νίκη βρίσκεται εκείνος μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Υπό… ειδικές συνθήκες θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:00, ΕΡΤ 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους τρεις παίκτες που έχουν πάρει ως δανεικούς από τον «Δικέφαλο του Βορρά», οι οποίοι παράλληλα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή πορεία της ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρόλα αυτά, οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν να κάνουν το «μπαμ» της αγωνιστικής, νικώντας την ομάδα του Λουτσέσκου που είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και προελαύνει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Επίσης, αήττητος είναι και ο Ατρόμητος, ο οποίος θέλει να διευρύνει και το δικό του σερί, σε ένα παιχνίδι που προβάλλει ξεκάθαρα ως αουτσάιντερ απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι το μεγάλο φαβορί.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Μέγερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κιβρακίδη, Καρασαλίδη, Ρισβάνη και Σάκιτς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μάντσον και ο Μπουσούλατζιτς, ενώ ο Ουγκράι θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μούγιακιτς και ο Μπρούνο, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Κωτσόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Στρούγγης, Θεοδωράκης, Νάτσος και Γαρουφαλιάς. Εκτός είναι οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ: Κουλούρης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης και ο τραυματίας Βασιλακάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x