Γερμανία

Χωρίς τρεις οι Μπάγερν-Αμφίβολος ο Μίλερ

Με αλλαγές, στο πλαίσιο του ροτέισον, και χωρίς τους Ρόμπεν, Νόιερ και Μπόατενγκ αναμένεται να παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (19/9) με τη Σάλκε. Αμφίβολος ο Μίλερ.

Χωρίς τον Άριεν Ρόμπεν, που έχει προσβληθεί από γρίπη, αλλά και τον Μάνουελ Νόιερ, που τραυματίστηκε εκ νέου στο αριστερό πόδι και θα απουσιάσει για άγνωστο διάστημα, αναμένεται να παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Σάλκε, στην αυριανή αναμέτρηση που θα γίνει στην «Veltins Arena», στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Παράλληλα, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να κάνει ροτέισον στην ομάδα, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τους «βασιλικούς μπλε», καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη.

Οι Τόμας Μίλερ και Ζερόμ Μπόατενγκ αναμένεται να μην ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα στην εμβόλιμη αναμέτρηση με το σύλλογο του Γκελζενκίρχεν. Ο πρώτος, παρά τα καλό παιχνίδι που έκανε με τη Μάιντς, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και γκολ, κρίνεται αμφίβολος, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να μην αγωνιστεί, καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Αναφορικά με τον Μίλερ, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως: «Έπαιξε πολύ καλά με τη Μάιντς. Είχε κινηθεί φανταστικά χωρίς την μπάλα, για αυτό ήμασταν πολύ καλοί στον επιθετικό τομέα», ενώ συμπλήρωσε πως «το ροτέισον είναι απαραίτητο, ώστε οι παίκτες να έχουν κίνητρο και να είναι σε καλή κατάσταση».

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x