Αγγλία

Χωρισμένο στα δύο το Μάντσεστερ για τον Σάντσες

Σίτι και Γιουνάιτεντ κοντραροχτυπιούνται από τώρα για τα μάτια (και τα πόδια) τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

Μάχη ανάμεσα στις δύο του Μάντσεστερ για τον Αλέξις Σάντσες γίνεται όπως αναφέρει η «Sun», με την Γιουνάιτεντ να μπαίνει «σφήνα» στην διεκδίκηση του παίκτη καθώς η Σίτι βρέθηκε ένα βήμα από την απόκτησή του.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προσφέρει περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ, ποσό που ενδεχομένως φαντάζει μικρό για την αξία του Χιλιανού σούπερ σταρ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι "κανονιέρηδες" κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο.

Θυμίζουμε ότι οι Λονδρέζοι είχαν δεχτεί πρόταση 67 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά την απέρριψαν καθώς ο Βενγκέρ δεν επιθυμούσε την αποχώρηση του παίκτη χωρίς κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα, με παίκτες όπως ο Αγουέρο και ο Στέρλινγκ να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Ο Μουρίνιο θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θέλει να κλέψει τον παίκτη από τον Γκουαρντιόλα και μένει να φανεί ποια πλευρά του Μάντσεστερ θα διαλέξει ο ίδιος ο παίκτης.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x