Αγγλία

«Χωρίζουν» οριστικά Μπενίτεθ-Νιουκάστλ

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Νιουκάστλ, Μάικ Άσλεϊ.

Τέλος σε μία συνεργασία τριών ετών, φαίνεται ότι θα μπει στο τέλος του μήνα, αφού τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ισπανού με τις «καρακάξες» και ενώ δεν υπάρχει καμία επαναπροσέγγιση από πλευράς Μάικ Άσλεϊ.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ράφα Μπενίτεθ είχε αποφασίσει να μην συνεχίσει στο club, καθώς θεωρούσε ότι είχε κλείσει ο κύκλος παρουσίας του στην ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Νιουκάστλ, Μάικ Άσλεϊ.

Τον 51χρονο, πρώην προπονητή της Λίβερπουλ, προσέγγισε η Dalian Yifang από την Κίνα, όμως ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Με τις «καρακάξες» πέτυχε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ το 2017, με την κατάκτηση της κορυφής στην Τσάμπιονσιπ, ενώ στα μέσα της σεζόν που πέρασε βρέθηκε κοντά στην Λέστερ, όμως προτίμησε να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x