Αγγλία

«Χώσιμο» Μουρίνιο σε Αζάρ

Στις αιχμές του Αζάρ για το στυλ ποδοσφαίρου της Τσέλσι απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον «special one» να «κατηγορεί» -σε ήπιο τόνο- τον Βέλγο για το ότι δεν θυσιάζει τον εαυτό του.

Την απάντησή του στην κριτική που άσκησε ο Εντέν Αζάρ για το στυλ ποδοσφαίρου της Τσέλσι, έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ολίγον τι… έκραξε τον παίκτη του για την μη αυτοθυσία του προς το κοινό καλό του συλλόγου, ενώ ουσιαστικά τον… έδωσε για τον τρόπο που προήλθε το πρώτο γκολ της Ατλέτικο, στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν 3-1 και αποκλείστηκαν.

«Άκουσα τη συνέντευξη του και τα λόγια του ήταν διαφορετικά από όσα ανέφεραν κάποια ΜΜΕ. Τα λόγια του άλλαξαν. Δεν άσκησε κριτική. Συνήθως ακούς σχόλια από παίκτες όπως αυτός, ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση σε πρόβλημα, όπως είχαμε στο πρώτο γκολ. Στο πρώτο ματς ο Γουϊλιαν έπαιξε αριστερά και ο Κόουλ ήταν εντελώς προστατευμένος. Ο Αζάρ είναι ο τύπος του παίκτη που δεν μπορεί να βοηθήσει τόσο πολύ τον αριστερό μπακ. Αν δείτε το πρώτο γκολ της Ατλέτικο, θα δείτε που έγινε το λάθος. Μια τέλεια ομάδα σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κάνει τέτοια λάθη. Ο Αζάρ δεν είναι 100% έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του για την ομάδα. Δεν είναι χαρούμενος γα αυτό...», ήταν τα λόγια του «special one».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x