Stoiximan Super League

Ζαγοράκης: «Το πνεύμα του Κατσούρη ζει και οδηγεί στην ιδέα του ΠΑΟΚ»

Το μήνυμα του για το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη που έφυγε σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου το 1998, έστειλε ο Θοδωρής Ζαγοράκης που τίμησε τη μνήμη του.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, απότισε φόρο τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεκαοκτώ χρόνια πριν, είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε σεβόμενοι τις αρχές μας και προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

Στη μνήμη όλων, ο Παναγιώτης παραμένει να είναι ένα παλικάρι, το οποίο πρόλαβε να τιμήσει τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα του, έβλεπε τη ζωή να του προσφέρεται, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την παγίδα και το ραντεβού με το θάνατο το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998.

Το πνεύμα του, όμως, ζει. Κι οδηγεί ανθρώπους πιστούς στην ιδέα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου να τη μεταλαμπαδεύουν στις επερχόμενες γενεές», έγραψε ο Ευρωβουλευτής και παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου.


«Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του Π...

Posted by Θοδωρής Ζαγοράκης on Monday, February 8, 2016

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x