Stoiximan Super League

Ζαμπά: «Δεν μπορούσα να κουνηθώ από τους πόνους, κόντεψα να πεθάνω»

Ο Λέο Ζαμπά μίλησε στη Βραζιλία για την περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά την εγχείριση στο γόνατό του.

Το σημείο που εγχειρίστηκε ο Λεό Ζαμπά είχε προσβληθεί από ένα βακτήριο, το οποίο μπήκε στον οργανισμό του Βραζιλιάνου εξτρέμ του ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να του στοιχίσει ακόμα και τη ζωή του.

Αναλυτικά όσα είπε στον Τύπο της πατρίδας του:

«Μία ακριβώς ημέρα μετά από δύο μήνες από την εγχείριση ξύπνησα με έναν οξύ πόνο στο γόνατο. Το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα κανονικά και ανέβηκα τις σκάλες χωρίς πρόβλημα. Το άλλο πρωί ο πόνος ήταν φρικτός και δεν μπορούσα να κουνηθώ!
Οι άνθρωποι της ομάδας ανησύχησαν. Νόμισαν ότι είχα χτυπήσει στην προπόνηση. Με ρωτούσαν αν έκανα κάτι λάθος. Δεν πίστεψαν στην αρχή πως ο πόνος ήρθε χωρίς να κάνω κάτι εγώ.

Φαντάσου πως ένιωθαν η μητέρα μου με τον πατέρα μου, που ήταν στη Βραζιλία. Έκανα μια απλή χειρουργική επέμβαση και μετά από δύο μήνες ήμουν και πάλι στο νοσοκομείο. Τις δύο πρώτες ημέρες είχα πολύ πυρετό και κοιμήθηκα, αφού μου έκαναν ένεση.
Το γόνατό μου, όσο και να ήθελα, δεν μπορούσα να το κουνήσω. Ο πυρετός είχε φτάσει 40-41. Η μητέρα μου πίσω στη Βραζιλία είχε απελπιστεί, φοβόταν. Οι γιατροί εντόπισαν ένα βακτήριο μέσα μου. Ήταν πολύ επικίνδυνο, θα μπορούσα να είχα πεθάνει!

Πέρασα δέκα μέρες στο νοσοκομείο και συνεχώς κοιμόμουν. Έπαιρνα ενδοφλέβια φάρμακα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Παραλίγο να προσβληθούν τα νεφρά μου και το αίμα μου. Έχασα επτά κιλά από όλο αυτό.

Όταν γύρισα σπίτι, συνέχισα να παίρνω ενδοφλέβια φάρμακα για ακόμα δέκα ημέρες, αλλά ευτυχώς πλέον είναι όλα καλά και έχω αναρρώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x